طرز تهیه چیکن کوردن بلو

9
Likes
751
Views

197 دنبال‌کننده

کوردن بلو یک غذای اروپایی است و در زبان فرانسوی به معنای روبان آبی می‌باشد. ولی در آشپزی به معنای گوشتی است که میان آن ژامبون و پنیر باشد.

Difficulty
متوسط
Preparation
40 دقیقه

مواد اولیه

سینه مرغ

1 عدد

پنیر چدار ورقه ای

1 ورقه

ژامبون مرغ

1 ورقه

سس خردل

1 قاشق غذا خوری

ماست

0.5 قاشق سوپ خوری

سیر

1 حبه

زرده تخم مرغ

2 عدد

آرد

1 پیمانه

پودر پانکو

1 پیمانه

زنجبیل

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

سینه مرغ را با خردل، ماست، نمک، فلفل و سیر مزه دار کنید.

سپس به آن یک ساعت استراحت دهید تا مزه دار شود.

با بیفتک کوب سینه مرغ را بکوبید تا پهن تر شود.

کالباس و پنیر چدار را به ترتیب روی آن بچینید.

مرغ را به دقت رول کنید.

رول را داخل سلفون بپیچید.

مرغ را با همان سلفون داخل آب جوش بیندازید طوری که شکل آن تغییر نکند و مغز پخت شود.

سلفون را خارج کنید، باز کنید و منتظر شوید تا خنک شود.

مرغ را به داخل آرد سفید و بعد داخل زرده تخم مرغ بزنید.

سپس داخل پودر پانکو بغلطانید تا کاور شود.

در نهایت آن را داخل روغن سرخ کنید.

دستورپخت‌های مشابه