طرز تهیه بوقلمون شکم‌پر

2
Likes
228
Views

717 دنبال‌کننده

گوشت بوقلمون خواص خیلی زیادی داره؛ برای مثال سرشار از ویتامین‌های گروه B، فسفر، پتاسیم، آهن و زینک هست، به کنترل قند خون کمک میکنه، باعث رفع بی‌خوابی میشه و... . این‌ها فقط بخشی از خواص گوشت بوقلمون هستند. از همه چیز مهم‌تر طعم بی‌نظیرشه که وقتی طبق این دستور پخت درست بشه، دیگه نمیشه ازش دست کشید!

Difficulty
سخت
Preparation
300 دقیقه

مواد اولیه

روغن

به مقدار لازم

سیب زمینی

4 عدد

فلفل دلمه ای

1 عدد

زنجبیل

1 قاشق غذا خوری

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

رزماری

1 به مقدار لازم

کره

200 گرم

جعفری

50 گرم

لیمو ترش

1 عدد

عسل

2 قاشق غذا خوری

سویا سس

5 قاشق غذا خوری

زردچوبه

به مقدار لازم

بوقلمون

1 عدد

پیاز

1 عدد

سیر

3 عدد

زعفران

1 قاشق چای خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا سیب زمینی‌ها و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید و همراه با زنجبیل رنده شده و 3 حبه سیر در مقداری روغن تفت بدهید.

نمک و فلفل و یک شاخه رزماری به مواد اضافه کنید و پس از آنکه آنها را به خوبی تفت دادید، از روی شعله بردارید.

در ظرفی جداگانه کره، جعفری، 4 حبه سیر و آب لیمو ترش را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

همچنین عسل، سویا سس و زردچوبه را نیز در ظرفی دیگر با یکدیگر مخلوط کنید.

ابتدا روی بوقلمون مقداری نمک بپاشید و سپس داخل و سطح آن را آغشته به مخلوط کره و جعفری کنید.

داخل شکم بوقلمون را با مخلوط سیب زمینی و فلفل دلمه‌ای پر کنید و سپس سس آماده شده را روی سطح آن بریزید.

برای عطر و طعم بهتر، چند شاخه رزماری دیگر داخل شکم بوقلمون و مقداری سیر و پیاز خرد شده روی آن بریزید.

برای طلایی شدن بوقلمون نیز آن را آغشته به زعفران دم کرده کنید.

برای جلوگیری از آسیب به شکل ظاهری غذا، بال‌ها و ران‌های بوقلمون را با نخ ببندید و سپس آن را به مدت 4 ساعت در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه