طرز تهیه پیتزا کالزونه

0
Likes
106
Views

586 دنبال‌کننده

پیتزا کالزونه یه بسته‌ی پیشنهادی خیلی خوشمزه‌ست برای کسایی که هم عاشق پیتزا هستن، هم عاشق تن ماهی. شک نکنید که این ترکیب بی‌نظیره!

Difficulty
سخت
Preparation
75 دقیقه

مواد اولیه

شکر

10 گرم

آرد

400 گرم

روغن

20 گرم

نمک

20 گرم

کنسرو تن ماهی

1 عدد

پنیر گودا

4 ورقه

جعفری

2 قاشق غذا خوری

خمیر مایه

10 گرم

زرده تخم مرغ

1 عدد

پنیر پارمسان

به مقدار لازم

آب

1 پیمانه

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا خمیر مایه و شکر را با 0.66 پیمانه آب مخلوط کنید و اجازه دهید تا به عمل بیاید.

آرد را با خمیر مایه، روغن، نمک و مقداری آب مخلوط کنید و سپس به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت دهید.

خمیر را ورز دهید و آن را به صورت دایره‌ای برش دهید.

کنسرو تن ماهی را روی نیمی از دایره‌ی خمیر بریزید و پنیر گودا و جعفری را روی آن قرار دهید. (برای خوشمزه‌تر شدن پیشنهاد می‌کنیم از کنسرو تن ماهی با لوبیا استفاده کنید)

خمیر را بپیچید، روی آن زرده‌ی تخم مرغ بزنید و مقداری پنیر پارمزان بریزید.

پیتزا را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه