طرز تهیه سوپ گاسپاچو

7
Likes
1188
Views

164 دنبال‌کننده

گاسپاچو که در زبان آشپزی بین‌الملل به سوپ سرد نیز معروف است، طعم خوش تازگی را تداعی می‌كند.

Difficulty
آسان
Preparation
20 دقیقه

مواد اولیه

گوجه فرنگی

300 گرم

خیار

1 عدد کوچک

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

سیر

1 حبه

پیاز

1 عدد کوچک

روغن زیتون

2 قاشق غذا خوری

پودر سوخاری

1 پیمانه

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

سرکه

1 قاشق غذا خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

همه مواد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و در مخلوط کن خوب پوره کنید.

بمدت حداقل 4 ساعت در یخچال استراحت دهید تا طعم و مزه ها به خوبی بدست آید.

بعد از استراحت میتوان سوپ را صاف کرد یا به همان شکل سرو کرد.

برای سرو میتوان از یخ، گوجه، پیاز خرد شده، نان تست شده و جعفری خرد شده استفاده کرد.

دستورپخت‌های مشابه