طرز تهیه ساندویچ میت بال

5
Likes
401
Views

537 دنبال‌کننده

اگر برای مهمونی‌هاتون دنبال یه غذای جدید و خوشمزه هستید، ساندویچ میت بال همون غذای جذابیه که منتظرش بودید!

Difficulty
آسان
Preparation
40 دقیقه

مواد اولیه

پیاز

1 عدد

نمک

1 قاشق چای خوری

فلفل

1 قاشق چای خوری

زردچوبه

1 قاشق چای خوری

پودر سوخاری

0.5 پیمانه

گوشت

300 گرم

کره

50 گرم

پنیر گودا

4 عدد

سس کچاپ

8 قاشق غذا خوری

جعفری

200 گرم

سیر

4 حبه

نان برونسی

4 عدد

تخم مرغ

1 عدد

روغن

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ، پیاز رنده شده، 100 گرم جعفری خرد شده، 2 حبه سیر، پودر سوخاری و گوشت را با نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز دهید.

گوشت‌ها را به صورت قلقلی درآورید و در مقداری روغن سرخ کنید.

کره‌ی آب شده را با 100 گرم جعفری خرد شده و 2 حبه سیر مخلوط کنید.

قسمت میانی نان‌های برونسی را خالی کنید.

داخل نان‌ها ابتدا مقداری سس جعفری، سپس پنیر ورقه‌ای و سس کچاپ ریخته و گوشت‌های قلقلی را روی آن‌ها قرار دهید. سپس روی گوشت‌ها هم مقداری سس کچاپ بریزید.

نان‌ها را در ظرف مناسبی بگذارید و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

ساندویچ‌های شما آماده شدند، نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه