طرز تهیه خاگینه تبریزی

4
Likes
515
Views

599 دنبال‌کننده

خاگینه در شهرهای مختلف به روش‌ها و با طعم‌های متفاوتی تهیه میشه. خاگینه‌ی تبریزی یک دسر خیلی خوشمزه‌ست که میتونه به عنوان میان‌وعده‌ای مقوی هم سرو بشه.

Difficulty
متوسط
Preparation
35 دقیقه

مواد اولیه

تخم مرغ

6 عدد

ماست

6 قاشق غذا خوری

آرد

6 قاشق غذا خوری

گردو

100 گرم

دارچین

به مقدار لازم

پودر هل

به مقدار لازم

گل سرخ

به مقدار لازم

شیره خرما

6 قاشق غذا خوری

زعفران

0.5 پیمانه

آب

1 پیمانه

روغن

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

تخم مرغ‌ها، ماست و آرد را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

گردو، دارچین، پودر هل و گل سرخ را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.

شیره‌ی خرما، زعفران دم کرده و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند.

در تابه‌ای بزرگ ابتدا مقداری روغن ریخته، سپس مخلوط تخم مرغ و مخلوط گردو را بریزید و درب تابه را ببندید تا بپزد.

در نهایت شیره خرما را به آن اضافه کنید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه