طرز تهیه نان پنیری

10
Likes
672
Views

717 دنبال‌کننده

همه‌ی ما ایرانی‌ها ارادت خاصی به نان و پنیر داریم. اما میشه گاهی به این نان و پنیر تنوع داد و طعم‌های جدیدش رو هم امتحان کرد. نظر شما چیه؟!

Difficulty
آسان
Preparation
20 دقیقه

مواد اولیه

گوجه فرنگی

2 عدد

سیر

2 حبه

گشنیز

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل قرمز

به مقدار لازم

لیمو ترش

3 عدد

روغن

به مقدار لازم

نان کراستینو

1 بسته

پنیر گودا

0.5 پیمانه

پنیر موزارلا

0.5 پیمانه

بیکن

50 گرم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

گوجه را خرد کنید.

سیر خرد شده، گشنیز، نمک، فلفل و آب لیموها را به گوجه اضافه کنید و مخلوط کنید.

ظرف مخصوص فر را با مقداری روغن چرب کنید.

نان‌های کراستینو را کف ظرف بچینید و مخلوط مرحله قبل را روی نان‌ها بریزید.

سپس پنیر گودا و پنیر موزارلا را اضافه کنید.

قطعات کوچک بیکن را روی لایه‌ی پنیرها قرار دهید.

در نهایت مجددا مقداری گشنیز روی آن بریزید.

ظرف را به مدت 10 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

در صورت تمایل می‌توانید برای سرو، نان‌های پنیری را درون ظرف کوچکتری ریخته و قالب بزنید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه