طرز تهیه دلمه سبزیجات

0
Likes
112
Views

599 دنبال‌کننده

دلمه یک غذای بین‌المللیه و در خیلی از کشورهای خاورمیانه طبخ میشه. کلمه‌ی دلمه هم ریشه در زبان ترکی داره و به معنای «پُر شده» هست. درسته که متداول‌ترین شکل دلمه با برگ مو درست میشه اما مگه کسی میتونه از دلمه سبزیجات دست بکشه؟!

Difficulty
سخت
Preparation
70 دقیقه

مواد اولیه

پیاز

2 عدد

فلفل دلمه ای

5 عدد

بادمجان

3 عدد

روغن

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده

500 گرم

سبزی دلمه

250 گرم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی

3 قاشق غذا خوری

لپه

0.5 پیمانه

برنج

1 پیمانه

عصاره گوشت

1 عدد

سیر

1 حبه

رب انار

1 قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی

3 عدد

آب

6 پیمانه

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا یک عدد پیاز را با مقداری روغن و زردچوبه سرخ کنید.

سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت بدهید.

150 گرم از سبزی دلمه، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و سپس 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز به آن بیفزایید.

0.5 پیمانه لپه‌ی پخته و یک پیمانه برنج پخته را نیز به تابه اضافه کنید و بعد از آنکه عصاره‌ی گوشت را درون تابه ریختید، آن را از روی حرارت بردارید.

در تابه‌ای دیگر مجددا یک عدد پیاز خرد شده را با مقداری روغن، زردچوبه و سیر تفت بدهید.

یک عدد بادمجان خرد شده را درون تابه بریزید و بعد از کمی تفت دادن یک قاشق رب گوجه فرنگی و یک قاشق رب انار به آن بیفزایید.

سپس 100 گرم از سبزی دلمه درون تابه بریزید و بعد از کمی تفت دادن پوره‌ی گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.

بعد از افزودن نمک و فلفل و مابقی عصاره گوشت به مواد، درون فلفل دلمه‌ای‌ها و بادمجان‌ها را خالی کرده و با مایه‌ی گوشت پر کنید.

دلمه‌های آماده شده را در سس بادمجان آماد شده قرار دهید و به سپس به قابلمه آب اضافه کنید و درب آن را ببندید تا دلمه‌ها آماده شوند.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه