طرز تهیه خورش هویج

7
Likes
614
Views

188 دنبال‌کننده

خورش هویج از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که زادگاه آن شهر تبریز می‌باشد.

Difficulty
سخت
Preparation
180 دقیقه

مواد اولیه

هویج

400 گرم

گوجه پوست کنده شده

400 گرم

پیاز

1 عدد

گوشت

500 گرم

هل

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

زعفران

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

هویج و پیاز را نواری خرد کنید.

گوجه را پوست کنده و خرد کنید.

پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید.

گوشت خرد شده را به تابه اضافه کنید.

وقتی گوشت خوب با پیاز تفت خورد گوجه را اضافه کنید.

هویج را اضافه کنید.

زعفران، دارچین و هل را اضافه کنید.

نمک و فلفل را اضافه کنید.

به مقدار لازم آب اضافه کنید و به مدت 3 تا 4 ساعت بگذارید جا بیفتد.

دستورپخت‌های مشابه