طرز تهیه کلم پلوی شیرازی

7
Likes
1007
Views

7 دنبال‌کننده

کلم‌پلو که اصالتی شیرازی دارد، از جمله غذاهای محلی با طعمی متفاوت و لذیذ است که شهرتی جهانی دارد.

Difficulty
متوسط
Preparation
90 دقیقه

مواد اولیه

کلم سفید

0.5 کیلوگرم

برنج

2 پیمانه

گوشت

250 گرم

پیاز

1 عدد

آرد

4 قاشق غذا خوری

تره

50 گرم

ریحان

50 گرم

جعفری

50 گرم

ترخون

50 گرم

گرد لیمو عمانی

به مقدار لازم

فلفل سیاه

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

شوید

50 گرم

آبلیمو

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

کلم را به خلال‌های باریک و بلند خرد کرده و سرخ کنید.

گوشت گوسفند را همراه پی ازرنده شده، زردچوبه، پودرسیر ، فلفل قرمز و زیره پودرشده ورز داده و برای انسجام آرد نخودچی اضافه کنید.

گوشت را قلقلی کرده و در تابه سرخ کنید.

کلم‌ و گوشت را مخلوط کنید.

زردچوبه ،نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و پودرلیمو عمانی را اضافه کنید.

برنج را آبکش کرده و زردچوبه و سبزی‌ها را به آن اضافه کنید.

گوشت و کلم را لابه لای برنج ریخته و دم کنید.

دستورپخت‌های مشابه