طرز تهیه ماهی شکم‌پر

6
Likes
195
Views

593 دنبال‌کننده

نمیشه که سفر بری شمال و ماهی شکم‌پر نخوری! یا نمیشه که هرجای دیگه‌ای باشی ولی هوس ماهی شکم‌پر نکنی! اصلا نمیشه که تاندوری دستور پخت ماهی شکم‌پر بذاره و امتحانش نکنی!!

Difficulty
متوسط
Preparation
40 دقیقه

مواد اولیه

ماهی قزل آلا

1 عدد

سبزی کوکو

250 گرم

روغن

به مقدار لازم

سیر

1.5 عدد

گردو

100 گرم

زرشک

2 قاشق غذا خوری

نارنج

2 عدد

فلفل

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

آلو بخارا

8 عدد

رب انار

3 قاشق غذا خوری

رزماری

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا سبزی کوکو را به 3 حبه سیر خرد شده در مقداری روغن تفت دهید.

سپس گردوی خرد شده، زرشک و آب نارنج را نیز به آن اضافه کنید.

سپس به مقدار لازم نمک، فلفل، آلو بخارا و در نهایت رب انار را نیز به محتویات تابه بیفزایید.

شکم ماهی قزل آلا را باز کنید، روی ماهی مقداری نمک بپاشید و داخل شکم ماهی را با مایه‌ی آماده شده پر کنید.

برای آنکه محتویات داخل شکم ماهی هنگام طبخ بیرون نریزد، دور ماهی را با نخ نسوز بپیچید.

کف تابه مقداری روغن بریزید، پس از آنکه ماهی را درون تابه قرار دادید برای عطر و طعم بهتر، دو شاخه رزماری و یه بوته سیر نیز روی آن قرار دهید و سپس ماهی را سرخ کنید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه