طرز تهیه پاستا آلفردو

7
Likes
648
Views

159 دنبال‌کننده

سس آلفردو از رایج‌ترین و محبوب‌ترین سس‌های پاستا است که طرفداران زیادی دارد. پاستا آلفردو به راحتی قابل تهیه است و مواد اولیه آن معمولا به راحتی در دسترس هستند.

Difficulty
متوسط
Preparation
90 دقیقه

مواد اولیه

سینه مرغ

300 گرم

قارچ

400 گرم

خامه

200 گرم

پاستا

1 بسته

پنیر پارمسان

1 پیمانه

شیر

1 لیوان

كره

30 گرم

خردل

2 قاشق غذا خوری

عصاره مرغ

1 عدد

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

آویشن

2 قاشق چای خوری

پودر زیره

2 قاشق چای خوری

آبلیمو

0.75 پیمانه

جعفری

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.سینه مرغ را بکوبید تا نازکتر شود. 2.كاملا به پودر سير، آبليمو، نمك، خردل، فلفل سياه، آويشن و زيره آغشته كنيد و ١ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا كاملا مزه‌دار شود. 3.سینه مرغ مزه‌دار شده را با كمي روغن سرخ كنيد و به صورت نوارهاي باريك برش بزنيد. 4.در همان تابه با مقدار كمي كره قارچ‌هاي ورقه شده را تفت دهید و كنار بگذاريد. 5.در تابه ديگر كره، خامه و شير را تفت دهید. 6.پودر عصاره مرغ و پودر سير را اضافه كنيد. 7.پنير پارمزان و قارچ را اضافه كنيد. 8.پاستا را به صورت معمول بپزيد و بعد از آبكش كردن به بقيه مواد اضافه كنيد. 9.سينه مرغ را به محتويات درون تابه اضافه كنيد و با جعفري ساطوري شده و پنير پارمزان سرو كنيد.

دستورپخت‌های مشابه