طرز تهیه مومو نپالی

2
Likes
536
Views

158 دنبال‌کننده

غذاهای نپالی از کشورهای همسایه مانند هند، چین و تبت تأثیر زیادی گرفته‌اند، به همین خاطر طعم بسیار جالبی دارند.

Difficulty
متوسط
Preparation
160 دقیقه

مواد اولیه

گوشت

100 گرم

پیاز متوسط

1 عدد

کلم سفید

0.5 پیمانه

هویج

1 عدد کوچک

آرد

1 پیمانه

سس سویا

3 قاشق غذا خوری

سیر

1 حبه

نمک

1 قاشق چای خوری

فلفل

1 قاشق چای خوری

ادویه کاری

1 قاشق چای خوری

روغن زیتون

4 قاشق غذا خوری

زردچوبه

1 قاشق چای خوری

پاپریکا

1 قاشق چای خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

آرد را با چند قاشق آب و نمک مخلوط کنید تا حدی که خمیری شکل شود و به دست نچسبد.

یک ساعت استراحت دهید.

گوشت و پیاز رنده شده را با کلم و هویج مخلوط کنید.

ادویه‌ها و سس سویا را اضافه کنید.

روغن‌زیتون و سیر را اضافه کنید.

مواد را کنار بگذارید.

خمیر را با وردنه پهن کنید و قالب بزنید.

از مواد داخل خمیر بگذارید و با کمک دست بپیچید.

کف تابه بچینید و یک طرف آن را تفت دهید و یا بخار پز کنید.

دستورپخت‌های مشابه