طرز تهیه زرشک پلو با مرغ حلزونی

49
Likes
2827
Views

54 دنبال‌کننده

اگر دوست دارید یک وعده زیبا، خوشمزه و مجلسی جلوی مهمانانتون بزارید، زرشک‌پلو با مرغ حلزونی از بهترین گزینه هاست.

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

برنج

2 پیمانه

فیله مرغ

12 عدد کوچک

زرشک

250 گرم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

شکر

2 قاشق غذا خوری

زعفران

به مقدار لازم

چیکن ماسالا

به مقدار لازم

آبلیمو

1 قاشق غذا خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا فیله‌ی مرغ بدون استخوان را درون کیسه فریزر گذاشته و روی تخته گوشت با بیفتک کوب به آرامی بکوبید تا له نشود.

سپس فیله ها را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، یک قاشق آب لیمو تازه و زعفران دم کشیده آغشته کنید.

یک عدد پیاز را خلال درشت بزنید و روی برش های مرغ بذارید. درب ظرف را بگذارید و بمدت یک ساعت در یخچال گذاشته تا خوب مزه دار شود.

سپس خلال پیاز را کنار بگذارید و مرغ مزه دار شده را یکی یکی رول کنید و با خلال دندان به شکل حلزون فیکس کنید.

دو طرف آن را با حرارت پایین در مخلوطی از روغن و کره سرخ کنید.

خلالها رو جدا کنید و به ظرف سرو منتقل کنید.

زرشک را اول کمی خیس کنید، سپس آب سرد شسته، آبکش و خشک کنید.

در ماهیتابه بریزید و به مقدار دلخواه شکر روی زرشک بریزید و با مخلوطی از کره و روغن با حرارت پایین تفت دهید.

حین تفت به آن زعفران دم کشیده اضافه کنید و بعد از تفت دادن، حرارت را خاموش کنید.

سپس به برنج دم کرده خود را با زرشک و مرغ های حلزونی را تزیین کنید.

دستورپخت‌های مشابه