طرز تهیه توپک سیب زمینی

21
Likes
958
Views

546 دنبال‌کننده

چه ترکیبی خوشمزه‌تر از ترکیب سیب‌زمینی و پنیر موزارلا؟! فکر کنید که این ترکیب سوخاری هم بشه... وقت امتحان کردن یه فینگرفود خوشمزه و جدید رسیده. توپک سیب‌زمینی رو یه بار امتحان کنید تا مشتری همیشگیش بشید!

Difficulty
آسان
Preparation
30 دقیقه

مواد اولیه

سیب زمینی

4 عدد

کره

70 گرم

تخم مرغ

3 عدد

پیازچه

3 قاشق غذا خوری

پنیر موزارلا

500 گرم

آرد

2 پیمانه

پودر سوخاری

200 گرم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

شیر

به مقدار کم

روغن کنجد

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بپزید و به شکل پوره دربیاورید.

4 پیمانه پوره‌ی سیب‌زمینی را به همراه کره، تخم مرغ، پیازچه خرد شده و مقدار دلخواهی از نمک و فلفل سیاه به خوبی مخلوط کنید.

مقداری از پوره را در کف دست بگذارید و کمی پنیر موزارلای رنده شده در وسط آن قرار دهید.

مواد را به شکل توپک بپیچید و برای سوخاری کردن، آن‌ها را به ترتیب در آرد، تخم‌ مرغ هم‌زده و پودر سوخاری بزنید.

روغن کنجد را بر روی حرارت قرار دهید و پس از داغ‌شدن، توپک‌ها را درون روغن قرار دهید تا به‌خوبی سرخ شوند.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه