طرز تهیه مسقطی زعفران

24
Likes
1290
Views

180 دنبال‌کننده

مسقطی یکی از شیرینی های مشهور و محبوب ایرانی‌ها است که به عنوان دسر و پیش غذا تهیه می شود.

Difficulty
آسان
Preparation
240 دقیقه

مواد اولیه

نشاسته گل

1 پیمانه

آب

4 پیمانه

شکر

2 پیمانه

آبلیمو

1 پیمانه

گلاب

1 پیمانه

زعفران

به مقدار لازم

پودر هل

به مقدار کم

خلال بادام

100 گرم

كره

50 گرم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

۱. نشاسته را در یک لیوان آب خیس کنید، بدون هم زدن بعد از نیم ساعت آب اضافه را خالی کنید، ۳ پیمانه باقیمانده آب را با نشاسته مخلوط کنید.

۲. روی حرارت بگذارید سپس شکر را اضافه کنید، تا کاملا حل شود.

۳. یک قاشق آب لیمو یا جوهر لیمو برای شفاف شدن اضافه کنید، حدود یک ساعت زمان میبرد تا کامل غلیظ شود.

۴.گلاب و زعفران را اضافه کنید ، اجازه دهید تا به غلظت فرنی برسد.

۵.کره، پودر هل، خلال بادام را اضافه کنید.

۶. مسقطی باید به حدی غلیظ باشد که رد قاشق روی آن بماند.

۷. باید با حرارت کم پخته شود. داخل یک ظرف با ارتفاع کم بریزید. برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. برش زده و سرو کنید.

دستورپخت‌های مشابه