طرز تهیه پاستا ریگاتونی با ته دیگ پنیری

12
Likes
921
Views

1602 دنبال‌کننده

میدونستید که تو دنیا حدود 350 مدل پاستا وجود داره؟! وقتش رسیده که یکی از خوشمزه‌ترین‌هاشو امتحان کنید!

Difficulty
آسان
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

گوشت

300 گرم

پیاز

1 عدد

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذا خوری

آب

1 پیمانه

پاستا ریگاتونی

1 بسته

پنیر گودا

به مقدار لازم

روغن زیتون

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

آویشن

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

گوشت چرخ‌کرده را به همراه پیاز رنده شده و کمی روغن زیتون درون تابه‌ی روی حرارت تفت بدهید.

بعد از کمی پخته شدن گوشت، مقداری نمک، فلفل، آویشن اضافه کنید.

سپس رب گوجه‌فرنگی و آب را اضافه کنید و اجازه دهید تا مایع گوشت بپزد.

یک بسته ۷۰۰ گرمی پاستا ریگاتونی را بپزید

در کف قابلمه کمی پنیر گودا بریزید.

بعد ریگاتونی ها را به صورت ستونی بچینید.

بعد از آنکه ریگاتونی‌ها تمام ظرف را پوشش داد، مایع گوشت را اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.

پاستا ریگاتونی شما آماده است، نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه