طرز تهیه کیک قهوه و گردو

7
Likes
506
Views

1405 دنبال‌کننده

تا حالا به تاریخچه‌ی کیک‌ها فکر کردید؟ مثلا میدونستید که کیک‌ها ریشه‌ی اروپایی دارن و از اواسط قرن هجدهم به وجود اومدن؟؟ حالا فکر کنید اگه این شیرینی خوشمزه با قهوه ترک و گردو ترکیب بشه، مگه میشه ازش دست کشید؟!

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

گردو

0.3 پیمانه

آرد

1.5 پیمانه

پودر قهوه

2 قاشق غذا خوری

روغن مایع

0.3 پیمانه

شکر

1.5 پیمانه

تخم مرغ

3 عدد

ماست

0.5 پیمانه

عصاره وانیل

1 قاشق مربا خوری

آب

1 پیمانه

بکینگ پودر

1 قاشق چای خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا 2 قاشق قهوه و 1 پیمانه آب را در قهوه‌جوش بریزید و روی حرارت بگذارید.

بعد از آنکه قهوه 3 بار جوش زد آن را از روی حرارت بردارید.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید.

تخم مرغ‌ها، وانیل و شکر را به مدت 5 دقیقه با همزن، بزنید.

روغن و ماست خامه‌ای را اضافه کنید و مجددا هم بزنید.

بعد از آن گردوی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.

سپس قهوه ترک دم کشیده و 1 قاشق پودر قهوه ترک را به ترکیب اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

در نهایت نوبت به اضافه کردن آرد به صورت مرحله به مرحله و هم زدن آن به صورت دَوَرانی می‌رسد.

مایع کیک را داخل قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

کیک شما آماده‌ست، نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه