طرز تهیه جوجه تندوری

7
Likes
909
Views

197 دنبال‌کننده

یک غذای کم‌چرب و کم‌کالری، اما به لطف ادویه‌های هندی‌ بسیار خوشمزه. گزینه‌ ای مناسبی برای رژیم غذایی شما.

Difficulty
متوسط
Preparation
15 دقیقه

مواد اولیه

سینه مرغ

300 گرم

جوجه کبابی

2 عدد

سیر

2 حبه

فلفل دلمه ای

1 عدد

ماست

2 قاشق غذا خوری

پودر پاپریکا

2 قاشق غذا خوری

فلفل قرمز

0.5 قاشق غذا خوری

سس چیلی

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

پیاز

برای تزیین

زیتون

برای تزیین

ریحان

برای تزیین

نان ترتیلا

برای تزیین

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

مرغ را به اندازه مناسب برش بزنید و در ظرف مناسب بگذارید.

گوجه، فلل‌دلمه و سیر را در فر و یا منقل کبابی کنید.

مواد کبابی شده را به همراه ماست، پاپریکا، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، کمی روغن و سس چیلی در مخلوط‌کن مخلوط کنید.

سس را به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید 2 تا 3 ساعت استراحت کند.

سپس جوجه ها را به سیخ بکشید و کباب کنید.

دستورپخت‌های مشابه