طرز تهیه بروسکتا

21
Likes
1773
Views

543 دنبال‌کننده

بروسکتا یا بروشتا، یکی از پیش‌غذاهای ایتالیایی خوشمزه و محبوب در دنیاست که گزینه‌ای مناسب به عنوان فینگرفود در مهمانی می‌باشد.

Difficulty
آسان
Preparation
15 دقیقه

مواد اولیه

گوجه فرنگی

4 عدد

روغن زیتون

به مقدار لازم

ریحان

100 گرم

جعفری

100 گرم

پنیر موزارلا

300 گرم

سیر

5 حبه

آویشن

1 قاشق غذا خوری

پیازچه

100 گرم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

نان سوخاری

10 عدد

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.قبل از آماده شدن مواد بروسکتا، فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن کنید.

2.پیازچه و گوجه فرنگی را ریز خرد کرده و داخل یک کاسه متوسط بریزید.

3.روغن زیتون، آویشن، جعفری، ریحان، نمک و فلفل را نیز داخل کاسه ریخته و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

4.اگر از نان باگت استفاده می‌کنید، آن‌ها را در اندازه‌هایی به قطر 2 سانتی‌متر به‌صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید.

5.زیر و روی نان‌ها را با روغن زیتون و به کمک قلم چرب کنید.

6.سیرها را کاملاً له کرده و روی نان‌ها بریزید.

7.از مخلوط آماده شده گوجه فرنگی روی نان‌ها ریخته و پنیر موتزارلا رنده شده را نیز روی آنها بریزید.

8.سینی فر را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان‌ها کمی برشته شوند.

9.بروسکتاهای آماده شده را بعد از خارج کردن از فر با چند ریحان تزئین کرده و سرو کنید.

دستورپخت‌های مشابه