طرز تهیه سالاد بادمجان با سس ارده

10
Likes
933
Views

1210 دنبال‌کننده

بادمجان و ارده هردو خاصیت غذایی بالا و طبیعت گرمسیری دارند، ترکیب این دو ماده غذایی در این سالاد طعم خوبی ایجاد میکند.

Difficulty
آسان
Preparation
20 دقیقه

مواد اولیه

بادمجان

2 عدد

گوجه فرنگی

2 عدد

خیارشور

3 عدد متوسط

نان پیتا

2 عدد

روغن کنجد

به مقدار لازم

ارده

2 قاشق غذا خوری

ماست

4 قاشق غذا خوری

سیر

1 حبه

آبلیمو

2 قاشق غذا خوری

روغن زیتون

2 قاشق غذا خوری

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

بادمجان‌ها را مکعبی خرد کرده، سپس در روغن کنجد سرخ کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.

گوجه فرنگی و خیارشورها را مکعبی خرد کنید.

نان پیتا را به شکل دلخواه برش بزنید و در روغن کنجد تفت دهید سپس با صافی روغن اضافی آن را بگیرید.

برای تهیه سس سیر رنده شده را با ماست، ارده، آبلیمو، نمک، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید.

تمام سبزیجات خرد شده را به ظرف مورد‌نظر منتقل کنید و سس را اضافه کنید وقتی مواد به خوبی مخلوط شد نان پیتا‌ی سرخ شده را به مواد اضافه کنید.

دستورپخت‌های مشابه