طرز تهیه کلوچه خرمایی

25
Likes
1363
Views

180 دنبال‌کننده

کلوچه خرمایی از انواع شیرینی‌های محلی استان سیستان است و به راحتی در منزل قابل پخت می‌باشد.

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

آرد

1.5 پیمانه

خمیر مایه

1 قاشق چای خوری

روغن

0.25 پیمانه

شیر

0.5 پیمانه

شکر

1 قاشق چای خوری

خرما

8 عدد

گردو

50 گرم

دارچین

1 قاشق چای خوری

هل

برای تزیین

زرده تخم مرغ

1 عدد

کنجد

برای تزیین

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

۱. شکر را داخل شیر ولرم هل کنید.

۲. خمیر مایه را روی سطح شیر بپاشید.

۳. 10 دقیقه زمان دهید تا خمیر مایه عمل بیاید.

۴.پوست خرما را گرفته، با دارچین و گردو خرد شده مخلوط کنید.

۵. آرد را در ظرفی بریزید وسط آن را گود کنید. روغن و مخلوط شیر را اضافه کنید.

۶. کمی ورز دهید روی آن سلفون بکشید و ۳۰ دقیقه استراحت دهید.

۷. خمیر را به ۶ یا ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید.

۸. یک تکه از خمیر برداشته و داخل آن را گود کنید و از مخلوط خرما وسط آن بگذارید. خمیر را جمع کنید و در کف دست کمی پهن کنید.

۹. با قیچی دور تا دور آن را برش دهید.

۱۰. داخل سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده و کلوچه را روی آن بگذارید. روی آن ها را زرده تخم مرغ زده و کنجد یا سیاه دانه بپاشید.

۱۱. به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. ۵ دقیقه آخر گریل را روشن کنید.

دستورپخت‌های مشابه