طرز تهیه پاستا گوشت

11
Likes
492
Views

137 دنبال‌کننده

میتوانید پاستا را به شکل‌های گونان طبخ و سرو کنید و همیشه در بدست آوردن طعمی عالی موفق باشید، این پاستا شکلی متفاوت و طعمی دلچسب دارد.

Difficulty
متوسط
Preparation
45 دقیقه

مواد اولیه

گوشت

500 گرم

پیاز

2 عدد

پنیر پارمسان

1 بسته

جعفری

2 بسته

پاستا

1 بسته

قارچ

1 بسته

ژامبون گوشت

برای تزیین

کاهو

1 عدد کوچک

رب گوجه فرنگی

3 قاشق غذا خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

آب پیاز رنده شده را بگیرید و با گوشت هم بزنید، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.

مواد را گرد کنید و داخل ماهیتابه بپزید.

برای سس پاستا؛ رب گوجه را با جعفری، قارچ، آویشن، لیمو، کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.

گوشت را با مواد ترکیب کنید. 5.پاستا را در آب جوش ریخته و 7 دقیقه بجوشانید.

پاستا و سس پاستا را مخلوط کنید و در آخر پنیر پارمسان بریزید.

برای سالاد؛ کاهو را ریز خرد کنید، نعناع خشک، آب لیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را بریزید و هم بزنید.

دستورپخت‌های مشابه