طرز تهیه مرغ شکم پر

10
Likes
709
Views

137 دنبال‌کننده

مرغ شکم‌پر یکی از غذاهای سنتی و مجلسی ایرانی است که معمولا درمهمانی‌ها با برنج زعفرانی سرو می‌شود.

Difficulty
متوسط
Preparation
45 دقیقه

مواد اولیه

سینه با استخوان بازو

4 عدد

جعفری

100 گرم

نعنا

100 گرم

ریحان

100 گرم

گشنیز

50 گرم

لیمو ترش

1 عدد

روغن زیتون

به مقدار لازم

گوجه فرنگی خشک

0.5 لیوان

پنیر فتا

1 بسته

نان پیتا

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

داخل مرغ‌ها را باز کنید.

گوجه‌ خشک را درون نصف لیوان آب بریزید.

جعفری، نعناع و ریحان را خرد کنید، پنیر را داخل آن بیندازید.

لیمو،‌نمک و فلفل را اضافه کنید، هم بزنید و داخل شکم مرغ پر کنید.

درون ماهیتابه گذاشته و در آن را بگذارید تا سرخ شود.

بعد از 30 دقیقه که هر دو طرف پخته و سرخ شد درون فر به مدت 10 دقیقه بگذارید.

دستورپخت‌های مشابه