طرز تهیه سالاد سزار

12
Likes
1794
Views

594 دنبال‌کننده

سالاد سزار اولین بار به دست آقای سزار کاردینی مهاجر ایتالیایی درست شد. جالبه بدونید این آشپز مهاجر که در آشپزخانه‌ای در مکزیک کار می‌کرد، اولین بار این سالاد رو با باقی‌مانده‌های مواد غذایی داخل آشپزخانه درست کرد!

Difficulty
آسان
Preparation
35 دقیقه

مواد اولیه

نان کراستینو

1 بسته

سینه مرغ

1 عدد

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

سس خردل

6 قاشق غذا خوری

سیر

3 حبه

سرکه بالزامیک

1 قاشق غذا خوری

روغن

به مقدار لازم

سس مایونز

3 قاشق غذا خوری

لیمو ترش

2 عدد

پنیر پارمسان

به مقدار لازم

کاهو

1 عدد

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا مرغ را به وسیله‌ی بیفتک‌کوب بکوبید تا نازک شود.

مرغ را با 3 قاشق سس خردل، آب 1 عدد لیمو ترش، 2 عدد سیر له شده و به مقدار لازم نمک، فلفل و روغن مزه دار کنید.

بعد از آنکه طعم‌ها به خورد مرغ رفت، آن را در مقداری روغن سرخ کنید.

برای تهیه‌ی سس سالاد، سس مایونز را با 3 قاشق سس خردل، 1 حبه سیر له شده، آب 1 عدد لیمو ترش، سرکه بالزامیک و به مقدار دلخواه نمک، روغن، فلفل و پنیر پارمزان مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

کاهو را خرد کرده و سس را به آن اضافه کنید.

قطعات نان کراستینو را روی کاهو بریزید و در نهایت مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید.

سالاد شما آماده‌ست، نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه