طرز تهیه حُمص

11
Likes
1044
Views

1212 دنبال‌کننده

حُمص یا نخود ارده، خوراک مدیترانه‌ای و عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است. این خوراک بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.

Difficulty
آسان
Preparation
10 دقیقه

مواد اولیه

نخود پخته

400 گرم

ارده

0.5 پیمانه

روغن زیتون

3 قاشق غذا خوری

لیمو ترش

1 عدد

پاپریکا

برای تزیین

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

نان پیتا

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.نخود پخته، ارده، روغن زیتون، 2 قاشق غذا خوری از آب لیمو ترش تازه، نمک، فلفل و مقداری از آب کنسرو را داخل مخلوط کن بریزید تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط شوند و خمیری نرم بدست آید. 2.در ظرف مورد نظر بریزید و با مقداری پودر پاپریکا و روغن زیتون روی حُمُص را تزیین کنید و با نان پیتا میل کنید.

دستورپخت‌های مشابه