طرز تهیه نان شیرمال با مغز تافی

7
Likes
554
Views

688 دنبال‌کننده

عطر و بوی نان شیرمال خانگی، تو یه بعدازظهر ساکت و آروم، با گرمای دلنشین چای... به‌‌به، چه شود! این شیرمال خوشمزه‌ی خونگی رو از دست ندید.

Difficulty
سخت
Preparation
75 دقیقه

مواد اولیه

آب

0.5 پیمانه

مخمر

1 قاشق غذا خوری

تخم مرغ

1 عدد

نمک

0.5 قاشق چای خوری

آرد

500 گرم

تافی کره ای

4 عدد

زرده تخم مرغ

1 عدد

شیر

0.33 پیمانه

شکر

1 پیمانه

کره

100 گرم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

آب، خمیر مایه و یک قاشق چای خوری شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا خیمر مایه عمل بیاید.

تخم مرغ، شکر، کره بن‌ماری شده، خمیر مایه‌ی آماده شده و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.

آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد.

خمیر را خوب ورز دهید، روی آن وردنه بکشید و به شکل دایره‌ای قالب بزنید.

با چاقو چهار برش روی خمیر ایجاد کنید، یک تافی در وسط آن قرار دهید و در نهایت خمیر را بپیچید.

برای طلایی شدن نان‌های شیرمال، شیر را با زرده‌ی تخم‌ مرغ مخلوط کنید و روی نان‌ها بزنید.

نان‌ها را به مدت 40 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه