طرز تهیه شله زرد

14
Likes
604
Views

202 دنبال‌کننده

شله‌زرد، از پس‌غذا اصیل ایرانی است که معمولا در اعیاد و عزاداری‌ها طبخ و توزیع می‌شود.

Difficulty
آسان
Preparation
90 دقیقه

مواد اولیه

برنج

1 پیمانه

آب

6 پیمانه

شکر

2 پیمانه

کره

50 گرم

زعفران

0.5 لیوان

گلاب

0.5 پیمانه

پودر هل

0.25 قاشق چای خوری

دارچین

به مقدار لازم

خلال پسته

به مقدار لازم

خلال بادام

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

برنج را در آب بریزید تا له و آب برنج کم شود.

شکر، کره،زعفران،خلال پسته و بادام را اضافه کنید.

مرتب هم بزنید تا ته نگیرد کمی که غلیظ‌تر شد گلاب و هل را اضافه کنید.

بعد از کمی هم زدن از روی شعله بردارید و در ظرف مناسب بکشید. می‌توانید با دارچین تزیین کنید.

دستورپخت‌های مشابه