طرز تهیه کیک شربتی

7
Likes
213
Views

537 دنبال‌کننده

زعفران معروفه به طلای سرخ؛ این گیاه انقدر خاصیت داره که واقعا هم به اندازه‌ی طلا باارزشه. کیکی هم که با زعفران درست بشه، هم طعم دلنشینی داره، هم عطر و بوی جذابی. این کیک خوشمزه رو حتما امتحان کنید، بدون شک طرفدارش میشید!

Difficulty
سخت
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

شکر

3 پیمانه

روغن

0.66 پیمانه

ماست

1 پیمانه

پودر هل

1 قاشق غذا خوری

تخم مرغ

5 عدد

زعفران

1 قاشق چای خوری

آرد

3 پیمانه

خردل

1 قاشق چای خوری

آب

1 پیمانه

گلاب

0.5 پیمانه

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

2 پیمانه شکر، ماست و روغن را با همزن برقی مخلوط کنید.

پودر هل و تخم مرغ‌ها را به تدریج اضافه کرده و خوب هم بزنید.

در نهایت 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، آرد و بیکینگ پودر الک شده را نیز به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

در کف قالب کاغذ روغنی قرار دهید، مواد را داخل قالب بریزید و قالب را به مدت 40 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

برای تهیه‌ی شربت کیک؛ آب، گلاب، 1 پیمانه شکر و 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را بر روی حرارت قرار دهید.

بعد از جوشیدن شربت، آن را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود.

شربت را بر روی کیک ریخته و سپس نوش جان کنید.

دستورپخت‌های مشابه