طرز تهیه کاچی زعفرانی

7
Likes
441
Views

594 دنبال‌کننده

کاچی یکی از دسرهای سنتی ایرانی هست که به خاطر آرد و کره‌ای که داره، بسیار انرژی بخشه. توصیه می‌کنیم این دسر مقوی رو با زعفران هم امتحان کنید، بی‌نظیره!

Difficulty
آسان
Preparation
30 دقیقه

مواد اولیه

زعفران

0.5 قاشق چای خوری

شکر

0.5 پیمانه

ادویه‌ی کاچی

1 قاشق غذا خوری

آب

3 لیوان

گلاب

0.5 پیمانه

آرد

1 پیمانه

کره

100 گرم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

زعفران را دم کنید.

شکر، زعفران دم شده، ادویه‌ی کاچی، آب و گلاب را در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.

آرد را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا تغییر رنگ دهد و متمایل به قهوه‌ای شود.

ابتدا کره را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.

سپس ترکیب آب و شکر و زعفران را به آرد اضافه کنید.

دقت کنید که آب را آرام آرام اضافه کنید و در حین اضافه کردن مدام ترکیب را هم بزنید تا یکدست باقی بماند.

غلظت کاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

نوش جان!

نکته. ادویه کاچی عبارت است از: پودر دارچین، پودر زیره سبز، پودر زیره سیاه، پودر زنجبیل، پودر هل، پودر تخم گشنیز، جوز هندی. میزان هرکدام از این ادویه‌ها به ذائقه‌ی شما بستگی دارد.

دستورپخت‌های مشابه