طرز تهیه لخلاخ بوشهری

7
Likes
560
Views

717 دنبال‌کننده

دمپخت ماهی بوشهری، دمی لَخلاخ یا در زبان محلی ماهی می‌یَدُم همگی اسامی یکی از جذاب‌ترین غذاهای پلویی بوشهری هستند. دستور پخت این غذای خوشمزه رو با تن ماهی، از دست ندید که بی‌نظیره!

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

روغن

به مقدار لازم

سیر

2 حبه

شوید و گشنیز

100 گرم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

تن ماهی

1 عدد

لیمو ترش

1 عدد

نان لواش

به مقدار لازم

برنج

2 پیمانه

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

سیر را با مقداری روغن درون تابه‌ای تفت دهید.

سپس سبزی‌ها و ادویه‌ها را درون تابه بریزید.

بعد از آن تن ماهی را به تابه اضافه کنید و مواد را با هم، کامل تفت بدهید.

در نهایت هم مقداری آب لیمو به تابه بیفزایید.

درون قابلمه‌ای مقداری روغن بریزید و نان لواش را کف آن قرار دهید.

برنج نیم‌پز را داخل قابلمه ریخته و لابه‌لای آن از مواد بریزید و اجازه دهید تا خوب دم بکشد.

غذای شما آماده‌ست، نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه