طرز تهیه دلمه پیاز

6
Likes
479
Views

164 دنبال‌کننده

از مزایای این دلمه خوشمزه این است که شما میتوانید در هر فصلی آن را تهیه و میل کنید.

Difficulty
متوسط
Preparation
40 دقیقه

مواد اولیه

پیاز

6 عدد بزرگ

برنج

0.5 پیمانه

گوشت

200 گرم

سبزی دلمه

200 گرم

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی

3 عدد

دارچین

به مقدار لازم

زعفران

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

پیازها را پوست گرفته و ریشه آن را درآوردید، یک شکاف به یک طرف پیاز بدهید به طوری که کارد تا وسط پیاز برسد ولی آن را نصف نکند.

سپس آن را با مقداری آب و نمک بجوشانید تا نیم پز بشود. پیازها را آبکش کرده و بگذارید تا سرد شود.

سپس آن را پره پره کرده و آماده کنار بگذارید مغز پیازهای درآورده شده را ریز خرد کنید اگر مقداری که دارید کافی نبود یک پیاز دیگر خرد کنید و همه را با هم در روغن سرخ نمایید تا طلایی شود.

گوشت را افزوده و تفت دهید نمک و ادویه جات را اضافه کنید.

سبزی خرد شده را همراه با رب به گوشت اضافه و کمی تفت دهید.

تابه را خاموش کنید و برنج آبکش شده را به مواد اضافه کنید و داخل پیازهای ورقه شده را با مایه دلمه پر کنید و به صورت دوک و صدفی بچینید.

دلمه‌ها را در ظرف چیده و لابه لای دلمه‌ها را دارچین بپاشید و کمی آب در کنار آن بریزید و بگذارید تا بپزد .

در تابه کوچکی گوجه رنده شده را با کره و نمک و ادویه‌جات کمی تفت داده و بعد از اضافه کردن آب و زعفران در اواسط پخت به دلمه ها اضافه کنید.

مقداری از پیازهای غیر قابل رول کردن را ته ظرف استفاده کنید تا از سوختگی جلو گیری کند.

دستورپخت‌های مشابه