طرز تهیه مرغ پنیری

10
Likes
718
Views

602 دنبال‌کننده

پنیر همیشه از خوشمزه‌ترین چاشنی‌های غذا بوده؛ مخصوصا پنیر موزارلا و پنیر پارمزان که عطر و طعم خیلی خوبی به غذا میدن. با این حساب، مرغی که با این دوتا پنیر تو حرارت فر پخته بشه، حتما خیلی خوشمزه میشه!

Difficulty
سخت
Preparation
75 دقیقه

مواد اولیه

سینه مرغ

3 عدد

پنیر موزارلا

4 عدد

گوجه فرنگی

2 عدد

اسفناج

200 گرم

روغن مایع

به مقدار لازم

پیاز

1 عدد

سیر

2 حبه

پنیر پارمسان

2 قاشق غذا خوری

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

سس فلفل سبز

به مقدار لازم

سس کچاپ

به مقدار لازم

پودر کاری

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

قارچ

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

سس فلفل سبز (تند) و سس کچاب را با هم مخلوط کنید.

یک حبه سیر، پودر کاری، نمک، فلفل و مقداری روغن را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سطح سینه مرغ را کمی برش بزنید تا مواد به خوبی به خورد مرغ برود.

از سس مرحله‌ی قبل لابه‌لای شیارهای ایجاد شده بریزید و سطح مرغ را به سس آغشه کنید.

سپس شیارها را با گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و مقداری اسفناج پر کنید.

تکه‌های مرغ را درون ظرف مخصوص فر قرار دهید و روی آنها مقداری پنیر پارمزان بریزید.

ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

حبه‌ی دیگر سیر را به همراه قارچ‌های خرد شده در روغن تفت بدهید.

مابقی اسفناج‌ها را به مخلوط سیر و قارچ اضافه کنید و آنها را با نمک، فلفل، زردچوبه و پنیر پارمزان مزه‌دار کنید.

زمانی که این مواد به خوبی پخته شدند، می‌توانید آنها را کنار مرغ‌های پنیری سرو کنید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه