طرز تهیه سالاد تن ماهی با کینوا

3
Likes
516
Views

599 دنبال‌کننده

کینوا که به عنوان خاویار گیاهی هم شناخته شده، یکی از مغذی‌ترین دانه‌های خوراکیه که مقدار زیادی پروتئین داره و در کاهش قند خون موثره. مصرف این دانه‌ی خوراکی در رژیم‌های کاهش وزن هم توصیه میشه. با این همه خاصیت و طعم لذیذ تن ماهی، دیگه نمیشه از این سالاد خوشمزه دست کشید!

Difficulty
متوسط
Preparation
30 دقیقه

مواد اولیه

کینوا

0.5 پیمانه

آب

2 لیوان

نمک

به مقدار لازم

روغن

به مقدار لازم

لیمو ترش

1 عدد

بالزامیک

2 قاشق غذا خوری

فلفل

به مقدار لازم

سیر

2 حبه

روغن کنجد

به مقدار لازم

کاهو فرانسوی

1 عدد

خیار

1 عدد

هویج

1 عدد

فلفل دلمه ای

0.5 عدد

تن ماهی

1 عدد

گوجه گیلاسی

5 عدد

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

کینوا را با آب، مقداری نمک و روغن داخل قابلمه‌ی روی حرارتی ریخته، درب آن را ببندید و اجازه دهید تا کینوا بپزد.

برای تهیه‌ی سس سالاد؛ آب لیمو ترش، بالزامیک، نمک، فلفل، سیر و روغن کنجد را مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

خیار، هویج و فلفل دلمه‌ای را به شکل دلخواه برش بزنید.

کینوا، کاهو فرانسوی، خیار، هویج، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌ها را داخل ظرف سالاد بچینید و تن ماهی از قبل جوشانده شده را به آن اضافه کنید (در صورت تمایل برای خوشمزه‌تر شدن سالاد می‌توانید از تن ماهی با فلفل قرمز استفاده کنید).

در نهایت سس را روی سالاد بریزید.

دستورپخت‌های مشابه