طرز تهیه خورش قیمه

20
Likes
1479
Views

197 دنبال‌کننده

خورش قیمه که از آن در کتاب خوراک‌های ایرانی با نام شاهنشاه خورش‌ها یاد شده است، از رایج ترین خوراک‌ها، از زمان ساسانی‌ها تا به امروز است.

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

پیاز

1 عدد کوچک

گوشت

150 گرم

لپه

30 گرم

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذا خوری

برنج

180 گرم

زردچوبه

1 قاشق چای خوری

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

لیمو عمانی

به مقدار لازم

دارچین

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا لپه و گوشت خرد شده را در ظرف های جداگانه آب‌پز کنید.

پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود،‌سپس زردچوبه را اضافه کنید.

گوشت آب‌پز شده را به پیاز اضافه کنید، بعد از کمی تفت دادن لپه ها را اضافه کنید.

آب یا آب گوشت را به خورش اضافه کنید، بگذارید تا آب بجوشد.

رب، ادویه و لیمو عمانی را اضافه کنید،‌بگذارید تا خورش جا بیفتد.

دستورپخت‌های مشابه