طرز تهیه پیراشکی گوشت

58
Likes
2540
Views

1573 دنبال‌کننده

پیراشکی گوشت غذایی لذیذ و شناخته شده است که به دلیل سادگی در پخت معمولا در کنار غذای اصلی سرو می‌شود.

Difficulty
متوسط
Preparation
90 دقیقه

مواد اولیه

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی

3 قاشق غذا خوری

تخم مرغ

2 عدد

پیازداغ

3 قاشق سوپ خوری

جعفری

2 قاشق سوپ خوری

گوشت

300 گرم

بکینگ پودر

0.5 قاشق مربا خوری

آرد

500 گرم

شیر

0.5 لیوان

ماست

0.5 لیوان

روغن

4 قاشق سوپ خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده ، در روغن تفت دهید. 2.پس از سرخ شدن گوشت، رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و داخل گوشت بریزید. 3.تخم مرغ‌های سفت شده را روی گوشت رنده کنید و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده، نمک، فلفل و در صورت تمایل پودر سیر را با تمام مواد مخلوط کنید و کنار بگذارید. 4.روی تخته را کمی آرد بریزید و با وردنه خمیر پیراشکی را خیلی نازک باز کنید؛ با دهانه لیوان دایره هایی ایجاد کنید. 5. از مخلوط وسط هر دایره بگذارید ، دو طرف خمیر را روی هم آورید و پیچ دهید. 6.برای تهیه خمیر، تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته و هم بزنید. 7.جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر به ظرف اضافه و مخلوط کنید.

دستورپخت‌های مشابه