طرز تهیه گراتن بادمجان و گوشت

2
Likes
112
Views

593 دنبال‌کننده

بادمجون برای دلبری دیگه حد و مرزی باقی نگذاشته! یعنی از میرزا قاسمی و کشک بادمجون که بگذریم، تازه میرسیم به گراتن بادمجون که برای توصیف خوشمزگیش، فقط و فقط باید امتحانش کرده باشید!

Difficulty
متوسط
Preparation
70 دقیقه

مواد اولیه

بادمجان

3 عدد

پیاز

1 عدد

روغن

به مقدار لازم

سیر

1 حبه

گوشت چرخ کرده

400 گرم

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذا خوری

نمک

به مقدار لازم

آویشن

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

آب

0.5 پیمانه

سس بشامل

به مقدار لازم

پنیر پیتزا

400 گرم

نان کراستینو

1 بسته

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا بادمجان‌ها را به صورت حلقه حلقه برش بزنید و در مقداری روغن سرخ کنید.

پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت بدهید و سپس سیر را به آن اضافه کنید.

گوشت چرخ‌کرده را به تابه اضافه کنید و پس از آنکه مقداری تفت دادید، رب را به آن بیفزایید.

در نهایت نمک، فلفل، آویشن و سپس آب را نیز به گوشت اضافه کنید.

کف قالب فر را با مقداری روغن چرب کنید و سپس بادمجان‌های سرخ شده را درون آن بچینید.

مقداری سس بشامل بر روی بادمجان‌ها ریخته و سپس سس گوشت را اضافه کنید.

روی گوشت نیز مقداری پنیر پیتزا بریزید.

نان کراستینو را بر روی لایه‌ی پنیر پیتزا بچینید و در نهایت مجددا بعد از افزودن سس بشامل، مقداری پنیر پیتزا بریزید.

قالب را به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

گراتن شما آماده‌ست، نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه