طرز تهیه پاستا لینگوئینی

14
Likes
697
Views

166 دنبال‌کننده

لینگوئینی که به آن اسپاگتی تخت نیز گفته می‌شود، وعده‌ای لذیذ و مناسب برای طرفداران غذاهای گیاهی و سبک است.

Difficulty
آسان
Preparation
30 دقیقه

مواد اولیه

میگو

250 گرم

پاستا لینگوئینی خشک

130 گرم

کلم بروکلی

2 لیوان

مخلوط شیر و خامه

1 لیوان

پنیر گودا

به مقدار لازم

پیاز

1 عدد کوچک

کره

به مقدار لازم

روغن زیتون

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل قرمز

به مقدار لازم

فلفل سیاه

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

در یک تابه نسبتا بزرگ مخلوط کره و روغن زیتون را ریخته، پیاز نگینی شده را اضافه کنید و تفت دهید؛ بعد از سبک شدن میگو را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

مخلوط شیر و خامه (نسبت مساوی) و ادویه ها را اضافه کنید.

به صورت همزمان قابلمه را آب بریزید و به آن نمک اضافه کنید.

پاستا را اضافه و بعد از 5 دقیقه (50 درصد پخت) بروکلی (گلچه شده) را اضافه کنید بعد از 2 دقیقه آبکش کنید.

باقی مواد را اضافه کنید توجه کنید حدود 80 درصد پخت پاستا در آب و باقی در سس باشد.

بعد از غلیظ شدن سس و پخت پاستا آن را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن پنیر گودا رنده کنید.

دستورپخت‌های مشابه