طرز تهیه بادمجان شکم پر

8
Likes
808
Views

718 دنبال‌کننده

هر غذایی که بادمجان داشته باشه، بدون شک محبوب دل‌هاست! پیشنهاد میکنیم این دستور پخت رو از دست ندید؛ چون با مواد غذایی هیجان انگیزی که داره، یکی از جذاب‌ترین غذاهاییه که میشه با بادمجان درست کرد.

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

روغن

به مقدار لازم

پیاز

1 عدد متوسط

گوشت

100 گرم

فلفل دلمه ای

0.5 عدد

بادمجان دلمه ای

3 عدد

نمک

به مقدار لازم

فلفل سیاه

به مقدار لازم

آویشن

به مقدار لازم

قارچ

100 گرم

گوجه فرنگی

1 عدد

پنیر موزارلا

100 گرم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا بادمجان‌ها را نصف کنید و داخل آن‌ها را با قاشق یا چاقو خالی کنید.

روی پوست بادمجان‌ها شیار ایجاد کنید تا هنگام تفت دادن، کاملا پخته و سرخ شوند.

بخش‌های از بادمجان‌ها را که خالی کردید، با چاقو به قطعات کوچکی برش بزنید.

بادمجان‌ها را در مقداری روغن تفت دهید و اجازه دهید هر دو سمت آنها سرخ شوند.

پیاز را را سرخ کنید تا طلایی شود سپس گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کرده و تفت دهید.

فلفل دلمه‌ای، نمک، فلفل و آویشن را نیز به گوشت اضافه کنید.

کمی که مواد سرخ شدند، قارچ را نیز اضافه کنید و مجددا تفت بدهید.

در تابه‌ی دیگری، سیر و گوجه‌ فرنگی خرد شده را سرخ کنید.

به گوجه فرنگی، بادمجان‌های ریز شده و ادویه‌ها را اضافه کنید و تفت بدهید.

در نهایت کمی آب به مواد اضافه کنید.

بادمجان‌ها را داخل سینی فر قرار دهید و داخل آنها را سس گوشت و قارچ بریزید.

بادمجان‌ها را داخل سینی فر قرار دهید، داخل آنها سس گوشت و قارچ و روی آن نیز پنیر موزارلا بریزید.

همچنین از ترکیب بادمجان و گوجه فرنگی نیز داخل سینی و اطراف بادمجان‌های شکم‌پر بریزید.

سینی را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

دستورپخت‌های مشابه