طرز تهیه باقالی پلو با مرغ

28
Likes
2485
Views

543 دنبال‌کننده

یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که معمولاً در جشن‌ها و مهمانی‌ها از آن استفاده می‌شود.

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

مرغ

2 عدد

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذا خوری

پیازداغ

1 پیمانه

آب

5 پیمانه

باقالی

2 پیمانه

برنج

3 پیمانه

شوید

300 گرم

خمیر یوفکا

به مقدار لازم

زعفران

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

کف تابه خود را با کره چرب کنید، سپس تکه های مرغ را بر روی آن قرار دهید.

ادویه ها را به همراه زعفران دم کرده به مرغ خود اضافه کنید. سپس به آن رب گوجه فرنگی، پیازداغ به همراه ۱ پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید به خوبی بپزد.

در قابلمه دیگر، ۴ پیمانه آب را به جوش رسانید، باقالی، برنج خیس خورده و شوید را به آن اضافه کنید.

بعد از آبکش کردن برنج، کف قابلمه را چرب کرده، خمیر فیلو برای تهدیگ را در کف آن قرار دهید و باقالی پلو را بر روی آن بریزید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا پلو دم بکشد.

دستورپخت‌های مشابه