طرز تهیه کیک شنی

24
Likes
1776
Views

1125 دنبال‌کننده

کیک شنی کیکی خوشمزه و سبک است. این کیک با پودر نارگیل و شیرعسل روکش ‌می‌شود که مانند شن در تمام سطح کیک پخش می‌شود.

Difficulty
متوسط
Preparation
70 دقیقه

مواد اولیه

آرد

2 لیوان

شکر

1 لیوان

روغن

0.75 لیوان

خردل

2 قاشق مربا خوری

تخم مرغ

4 عدد

شیر

1 لیوان

وانیل

0.5 قاشق چای خوری

پودر هل

1 قاشق چای خوری

پودر نارگیل بو داده

0.5 لیوان

شیر عسلی

0.5 بسته

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

تخم مرغها را به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن حدود ۱۰ دقیقه بزنید تا حجم آن دوبرابر و کرم رنگ شود.

هل را اضافه کنید، هم بزنید، شیر و روغن را آرام از کنار ظرف اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و ۳ بار الک کنید، در طی ۳ مرحله به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

مایع را در یک قالب (۲۰×۳۰ ) که از قبل کمی چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و یکدست در قالب پخش کنید. (حتما‌ً لبه های کاغذ روغنی را کمی بلندتر از لبه قالب بگیرید تا زمان بیرون آوردن کیک از قالب به مشکل نخورید).

کیک را در فر۱۸۰درجه از قبل گرم شده به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بگذارید،‌ بسته به دمای فر، پخت کیک را با خلال دندان چک کنید؛ بلافاصله پس از پخت، تا کیک داغ است شیر عسلی را روی کیک بریزید و با قاشق صاف کنید؛ سپس روی آن پودر نارگیل بپاشید (پودر نارگیل رو در تابه بریزد و روی شعله قرار دهید و مرتب هم بزنید تا رنگش طلایی شود).

اجازه دهید کیک کاملا سرد شود و بعد کیک را برش بزنید، اگر کیک سرد نشده باشد و کیک را برش بزنید به دلیل بافت نرم و پوک کیک، متلاشی و خرد خواهد شد.

دستورپخت‌های مشابه