طرز تهیه شیرینی پادرازی

1
Likes
172
Views

599 دنبال‌کننده

شیرینی پادرازی یکی از شیرینی‌های قدیمی و سنتیه که معمولا از خوشمزه‌ترین سوغاتی‌های مشهد هم محسوب مبشه. با این دستور پخت میتونید به راحتی این شیرینی خوشمزه رو تو خونه تهیه کنید.

Difficulty
سخت
Preparation
45 دقیقه

مواد اولیه

کره

150 گرم

پودر شکر

100 گرم

تخم مرغ

1 عدد

زعفران

0.5 قاشق چای خوری

پودر هل

1 قاشق چای خوری

عسل

1 قاشق غذا خوری

آرد برنج

60 گرم

آرد گندم

75 گرم

آرد نخودچی

70 گرم

پودر پسته

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا کره و پودر شکر را درون ظرفی ریخته و با همزن برقی، مخلوط کنید.

سپس تخم مرغ، یک قاشق چای‌خوری زعفران دم کرده، پودر هل و عسل را به مواد بیفزایید و مجددا هم بزنید.

آرد برنج، آرد گندم و آرد نخودچی را نیز به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

خمیر بدست آمده را ابتدا به وسیله‌ی وردنه یکدست کنید.

سپس با وردنه‌ی شیاردار مخصوص یا پشت چنگال روی خمیر خط بیندازید.

شیرینی‌ها را قالب بزنید و مقداری پودر پسته روی آنها بریزید.

سپس آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

شیرینی‌های خوشمزه‌ی شما آماده شدند، نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه