طرز تهیه اسپاگتی بلونز

4
Likes
616
Views

191 دنبال‌کننده

سس بلونزه نوعی سس پاستا با پایه گوشت، از کشور ایتالیا و شهر بولونیا است که با اسپاگتی سرو می‌شود.

Difficulty
آسان
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

اسپاگتی

1 بسته

فلفل دلمه ای

0.5 عدد

پنیر پارمسان

به مقدار لازم

گوجه فرنگی

3 عدد

رزماری

به مقدار کم

سیر

4 حبه

کرفس

50 گرم

گوجه گیلاسی

10 عدد

گوشت

200 گرم

تره فرنگی

2 عدد

روغن زیتون

0.5 فنجان

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.اسپاگتی را 20 دقیقه آب‌پز کنید.

2.گوشت و پیاز را با پیازچه، نمک و فلفل تفت دهید.

3. کرفس، سیر، رزماری، پیازچه، گوجه و فلفل دلمه ای را داخل مخلوط کن میکس کنید و به گوشت درحال پخت اضافه کنید 5 تا 10 دقیقه تفت دهید.

4.اسپاگتی را مقداری با نمک و فلفل در ماهیتابه تفت دهید.

5.سس آماده شده را روی اسپاگتی بریزید.

دستورپخت‌های مشابه