طرز تهیه خورش مرغ کاری

8
Likes
846
Views

586 دنبال‌کننده

نوعی غذای هندی با عطر و طعم دلپذیر ادویه کاری.

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

مرغ

300 گرم

پیاز

1 عدد

گوجه فرنگی

1 عدد

جعفری

1 قاشق غذا خوری

ماست چکیده

2 قاشق غذا خوری

سیر

2 حبه

گشنیز

قاشق غذا خوری

آب

0.5 پیمانه

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

کاری

1 قاشق غذا خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا پیاز خردشده و سیر له‌شده را روغن تفت دهید.

سپس سینه‌مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید.

سپس ادویه‌ها و گوجه‌فرنگی را به همراه ماست هم‌زده اضافه کنید.

و در نهایت گشنیز و جعفری را اضافه کنید و بعد از حدودا ۴ دقیقه آب را اضافه کنید.

دستورپخت‌های مشابه