طرز تهیه کلمپه

2
Likes
562
Views

723 دنبال‌کننده

اصلا شیرینی‌های محلی ایران، یه عطر و طعم دیگه‌ای دارن؛ انگار که هر کدوم یاد و خاطره‌ی شهرشون رو برامون تداعی میکنن. موافقید با این شیرینی خوشمزه، یه سر به کرمان بزنیم؟!

Difficulty
سخت
Preparation
150 دقیقه

مواد اولیه

مخمر

1 قاشق غذا خوری

آب

0.25 پیمانه

شکر

1 قاشق چای خوری

آرد

500 گرم

کره

200 گرم

ماست

75 گرم

خرما

150 گرم

پودر هل

1 قاشق چای خوری

پودر دارچین

1 قاشق چای خوری

زنجبیل

3 گرم

زرده تخم مرغ

1 عدد

زعفران

0.5 قاشق چای خوری

کنجد

به مقدار لازم

روغن

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا مایه خمیر، آب و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.

500 گرم آرد، کره‌ی آب شده، مایه خمیر آماده شده و ماست را با یکدیگر مخلوط کنید.

پس از مخلوط کردن مواد، خمیر بدست آمده را مقداری ورز دهید و سپس به مدت یک ساعت به آن استراحت دهید.

درون تابه مقداری روغن بریزید و سپس خرما، پودر هل، پودر دارچین و زنجبیل رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید.

مقداری از خمیر آماده شده را به صورت دایره کف دست خود باز کنید، به مقدار لازم، خرما درون آن قرار دهید و سپس آن را بپیچید.

بعد از پیچیدن شیرینی‌ها، با پشت چنگال، خطوطی روی آنها ایجاد کنید.

زرده تخم مرغ را با دو قاشق چای‌خوری آرد و دو قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده مخلوط کنید.

شیرینی‌ها را درون سینی مخصوص فر بچینید و به کمک فرچه آشپزی، مقداری از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران روی آنها بزنید.

در نهایت، مقداری و کنجد روی شیرینی‌ها بریزید و سینی را به مدت 30 دقیقه، درون فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

شیرینی‌های خوشمزه‌ی شما آماده هستند؛ نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه