طرز تهیه املت در باگت

25
Likes
1335
Views

164 دنبال‌کننده

املت باگت، صبحانه‌ای خوش طعم، مقوی و حاوی پروتئین است، که به واسطه پروتئین موجود در آن، تا مدتی طولانی احساس گرسنگی نخواهید کرد.

Difficulty
متوسط
Preparation
15 دقیقه

مواد اولیه

نان باگت

2 عدد

تخم مرغ

4 عدد

بیبی اسفناج

1 پیمانه

گوجه گیلاسی

12 عدد

قارچ

8 عدد متوسط

پنیر چدار ورقه ای

8 عدد

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

کره

2 قاشق غذا خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

کره را در تابه آب کنید.

قارچ را اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید .

گوجه گیلاسی و بیبی اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که اسفناج پلاسیده شود نمک و فلفل اضافه کنید و کنار بگذارید .

روی نان را با چاقو به شکل بیضی جدا و داخل نان را خالی کنید.

پنیر چدار را کف نان میچینیم و از مواد تفت داده شده روی پنیر بریزید.

مقداری از پنیر چدار را روی مواد خرد کنید .

تخم مرغ‌ها را روی مواد بشکنید و مقداری نمک و فلفل روی آن بریزید .

در آخر نان را 7 تا ۸ دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد داخل فر بگذارید تا تخم مرغ‌ها پخته شود.

دستورپخت‌های مشابه