طرز تهیه نان پنجره‌ای

5
Likes
574
Views

723 دنبال‌کننده

نان پنجره‌ای یکی از قدیمی‌ترین شیرینی‌های ایرانی محسوب میشه که از مصادیق بارز زیبایی در عین سادگیه! با ظاهر دلنشین و طعمی دوست داشتنی که برای همه‌مون خاطره انگیز هم هست...

Difficulty
سخت
Preparation
40 دقیقه

مواد اولیه

نشاسته

50 گرم

گلاب

1 پیمانه

شیر

1 پیمانه

آرد گندم

50 گرم

آرد برنج

50 گرم

وانیل

1 قاشق چای خوری

تخم مرغ

2 عدد

زعفران

0.5 قاشق چای خوری

روغن

به مقدار لازم

پودر قند

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا نشاسته، گلاب و شیر را درون ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.

سپس آرد گندم و آرد برنج را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

وانیل و تخم مرغ را نیز به مواد بیفزایید و مجددا هم بزنید.

در نهایت یک قاشق چای‌خوری زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

درون ظرف مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارات قرار دهید.

قالب مخصوص نان پنجره‌ای را ابتدا درون روغنی که داغ شده و سپس در مایه‌ی نان پنجره‌ای بزنید.

سپس مجددا قالب را درون روغن بزنید تا نان پنجره‌ای در آن غوطه‌ور شود.

اجازه دهید نان کاملا سرخ شود سپس آن را سرو کنید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه