طرز تهیه کیک زرشک

1
Likes
123
Views

537 دنبال‌کننده

از زرشک‌پلو با مرغ و آب زرشک انار که بگذریم، نوبت می‌رسه به کیک زرشک! بله درست شنیدید... یه طعم جدید و خاص که پیشنهاد می‌کنیم از دستش ندید.

Difficulty
سخت
Preparation
45 دقیقه

مواد اولیه

تخم مرغ

3 عدد

وانیل

0.25 قاشق چای خوری

شکر

1 پیمانه

روغن

0.5 پیمانه

ماست

0.5 پیمانه

آرد

2 پیمانه

بکینگ پودر

1 قاشق چای خوری

زرشک

0.5 پیمانه

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ‌ها، وانیل و شکر را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا تخم مرغ‌ها پف کنند.

سپس روغن و ماست را به مخلوط اضافه کنید و مجددا هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را الک کرده، به تدریج به مواد اضافه کنید و آرام به صورت دورانی مواد را با هم مخلوط کنید.

به زرشک‌های از قبل شسته شده 2 قاشق چای‌خوری آرد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

کف قالب را چرب کرده یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. مقداری از مایه کیک را درون قالب ریخته، زرشک‌ها را اضافه کنید و مجددا از مایه کیک روی آن بریزید.

قالب را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

کیک شما آماده‌ست. پیشنهاد می‌کنیم برای خوشمزه‌تر شدن کیک، در کنار آن دمنوش چای ترش بنوشید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه