طرز تهیه زیره پلو با ته دیگ چوب شور

1
Likes
573
Views

602 دنبال‌کننده

گیاه زیره خواص خیلی زیادی داره. از مهم‌ترین ویژگی‌های اون هم تقویت معده و سهولت فرایند گوارش هست. زیره پلوی خوشمزه‌ی کرمانی رو از دست ندید که هم خیلی خاصیت داره، هم عطر و طعمش بی‌نظیره.

Difficulty
آسان
Preparation
75 دقیقه

مواد اولیه

برنج

2 پیمانه

زیره

2 قاشق غذا خوری

سینه مرغ

2 عدد

چوب شور

1 بسته

پیاز

1 عدد

زعفران

به مقدار لازم

روغن

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا پیازها را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.

مرغ، زیره و زعفران را به همراه نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

برنج را روی حرارت بگذارید و پس از جوشیدن آن را آبکش کنید.

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید، چوب شورها را کف قابلمه بچینید و لایه به لایه برنج و مرغ را قرار دهید و اجازه دهید تا دم بکشد.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه