طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

21
Likes
1171
Views

1282 دنبال‌کننده

شیرینی ملکه بادام به دلیل داشتن رویه عسل و بادام بسیار مقوی و خوشمزه است و برای پذیرایی از مهمانان مناسب می‌باشد.

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

آرد

375 گرم

پودر قند

125 گرم

روغن جامد

170 گرم

تخم مرغ

2 عدد

پودر هل

0.5 قاشق چای خوری

سس خردل

0.5 قاشق چای خوری

عسل

200 گرم

خلال بادام

200 گرم

کره

75 گرم

خامه

100 گرم

شکر

100 گرم

زعفران

1 قاشق سوپ خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.آرد، هل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و یک بار از الک رد کنید.

2. پودر قند و روغن را با همزن برقی هم بزنید تا پودر قند به خورد روغن برود .

3. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید.

4.سپس خامه را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

5.مخلوط آرد را قاشق قاشق اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست آید .

6.قالبی با سایز 30 در 40 را انتخاب کنید کاغذ روغنی بیاندازید جوریکه لبه های قالب را هم کاغذ بپوشاند. خمیر را در قالب بریزید و صاف کنید.

7. فر را از یک ربع قبل روی حرارت 170 درجه روشن کنید و قالب را در طبقه وسط فر گرم بگذارید و یک ربع زمان دهید تا خمیر پخته شود.

8.در این فاصله مواد رویه را درست کنید. همه مواد را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید.

9. بعد از یک ربع که خمیر پخت مواد رویه را روی خمیر پخته بریزید و پخش کنید و مجددا قالب را برای حدود 20 تا 30 دقیقه در طبقه بالای فر بگذارید تا رویه شیرینی پخته و کاراملی شود.

10.بعد از اتمام پخت سینی را از فر خارج کنید تا کمی سرد شود سپس از کاغذ روغنی بگیرید و به آرامی شیرینی را روی تخته کار منتقل کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود.

11. سپس به تکه هایی به شکل مربع یا مستطیل طبق سلیقه خودتان برش دهید و در ظرف بچینید.

دستورپخت‌های مشابه